Se incarca...

Cum comand

In doar cativa pasi simpli poti comanda produsele dorite de pe Botiga.ro. Mai jos iti prezentam pasii de urmat pentru a comanda online, iar in cazul in care mai ai intrebari suplimentare poti lua legatura cu noi prin email la comenzi@botiga.ro sau telefonic 0725.22.37.06

Cauta produsele dorite

Cauta produsele dorite, direct in campul special de cautare sau folosind meniul din partea de sus a paginii. In functie de categoria selectata, alege apoi categoria secundara, dupa care poti sorta sau filtra dupa bunul plac.

Adauga in cos produsele dorite, nu inainte de a selecta marimea corespunzatoare, apasand butonul adauga in cos.

Verificare comanda

Dupa fiecare produs adaugat, esti directionat catre pagina de cos, unde poti face modificari asupra fiecarui produs pe care l-ai adaugat, sau iti poti continua cumparaturile si revenind oricand la el. Pentru continuarea comenzii va trebui sa apesi pe butonul Trimite comanda, aflat imediat sub totalul comenzii.

Finalizeaza comanda

Ai posibilitatea de a finaliza comanda ca vizitator neinregistrat sau te poti loga in contul tau. Urmatorii pasi implica completarea tuturor informatiilor necesare pentru plasarea comenzii: Informatii facturare, Informatii de livrare, Metoda de livrare, Metoda de plata si Observatii suplimentare. Dupa ce toate acestea au fost completate da click pe Finalizeaza Comanda  pentru a fi plasata.

La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.