Se incarca...

Termeni si conditii

Site-ul www.botiga.ro, este proprietatea SC DALRO S.A, inregistrata in Ilfov, Jilava, Prel Sos Giurgiului nr 33A, inregistrata in Registrul Comertului sub numarul J23/118/2006 , CUI RO10187780, denumita in continuare Botiga.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Botiga isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.Vizitarea in continuare a Site-ului presupune ca sunteti de acord cu aceste conditii si termeni.

Intregul continut al acestui site (imagini, texte, grafica, simboluri, marci comerciale, logo-uri) elemente de grafica web, scripturi, programe si baze de date) este proprietatea exclusiva a Botiga si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996). Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul site-ului www.botiga.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara acordul prealabil scris al Botiga. 

Botiga isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul site-ului sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv Botiga isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta a producatorului.. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de operator in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.