Se incarca...

Renuntarea la cumparare

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". (O.U. 34/2014, art. 11 (1, 2)).

Inainte de returnare produsului este obligatoriu sa nuntat telefonic 0725.22.37.06 sau pe email comenzi@botiga.ro intentia de a returna un produs / mai multe produse.

Termenul de 14 zile calendaristice, prevazut pentru exercitarea acestui drept, incepe sa curga de la data primirii produsului de catre consumator, conform O.U. 34/2014, art. 9 (2). Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare(neutilizat si nezgariat ) in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Botiga isi reverva dreptul de a refuza returnarea produsului daca acesta sau ambalajul sunt deteriorate, murdare sau prezinta urme de uzura/ purtare. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 de zile de la primirea returului. 

Nu se accepta colete cu ramburs.

Returnarea contravalorii produsului: 

Returnarea contravalorii produsului se va face, conform O.U. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 şi 3, prin una dintre urmatoarele optiuni:

  • Virament bancar: din contul SC DALRO SA in contul clientului;
  • Refund pe cardul prin care a fost efectuata plata.

Pentru orice aspect legat de retur sau alte nelamuriri, va rugam sa trimiteti un mail la comenzi@botiga.ro, respectiv sa ne contactati la numarul de telefon 0725.22.37.06.